Kundeanalyser

Kundetilfredshed

Vores kundeanalyser tager udgangspunkt i en kundetilfredshedsmåling. Den har et primært formål: at afdække hvor loyale dine kunder er, og hvor skoen trykker i kundeoplevelsen. Hvorfor det? Fordi loyale kunder er mere lønsomme. De køber mere. De kommer tilbage. Og så vil de ofte anbefale dig til andre. Det er med andre ord her, at det kan betale sig at investere frem for at kaste dyre kroner efter hele tiden at løbe nye kunder op.

Customer Experience Management

Kundemålingen giver dig ikke kun et klart overblik over, hvor det kan betale sig at sætte ind for at skabe og styrke lønsomme kunderelationer. Målingen mapper hele kundeoplevelsen gennem alle customer touch points og giver dig mulighed for at arbejde strategisk og handlingsorienteret med CEM.

B2B, B2C, NGO eller offentlig?

Hvilket marked du befinder dig på er mindre væsentligt. Det væsentlig er, at vi tager udgangspunkt i dine kunder og din virksomheds situation. Det betyder, at vi starter med at stille spørgsmål og stiller skarpt på den proces, dine kunder gennemløber. Derefter skræddersyr vi analysen, så den passer perfekt på din virksomheds situation.

Kundetilgang og kundeafgang

Man får svar, som man spørger. Og viden om hvorfor kunderne vælger jer eller falder fra, kan være essentiel viden for at øge salget eller mindske frafaldet. Vi har stor erfaring med målinger på kundetilgang og -afgang som tillæg til kundetilfredshedsmålinger. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Avancerede statistiske analyser

Er dit datamateriale stort, kan det være fordelagtigt at få belyst de indre sammenhænge. Med avancerede analyser kan vi afdække, hvilke parametre eller kombination af parametre der påvirker dine kunders adfærd mest – fx i forhold til loyalitet. Vi har medarbejdere, som underviser i statistik på universitet, og vi er eksperter i flere avancerede statistiske analyser. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Hør mere

Kontakt

Ring eller skriv for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.


Kalus
Strandgade 44 D,
1401 København K

(+45) 25 151 152
kalus@kalus.dk
CVR: 26 43 27 31

Send e-mail